Illatmarketing egyedi illatosítókkal

Ma már bizonyított tény, hogy illatérzékelésünk szorosan összefonódik a memóriánkkal: ha egy kellemes illatot érzékelve találkozunk valamilyen új információval, akkor később nagyon könnyű lesz felidéznünk az új ismeretet. A saját illatosítók pedig éppen ezen az elven működnek: a kellemes és egyedi illatkompozíciók hatására az emberek nyitottabbá válnak, sokkal inkább az érzelmeikre hagyatkoznak, és így nagyobb eséllyel fogadnak be új információkat. A kellemes illatoknak köszönhetően a termék, illetve a márka mélyen bevésődik a memóriába, ez pedig erősen növeli a vásárlás esélyét.

Ráadásul az illatosítók heteken át kellemes illattal lengik be az autót, vagy éppen a lakás/iroda valamelyik helyiségét, így az eljuttatni kívánt üzenettel akár több százszor is találkoznak a célcsoport tagjai. Ennyi impulzus pedig bőven elég a márka, illetve az adott üzenet alapos bevésődéséhez. A saját illatosító önmagában is figyelemre méltó marketingeszköz, de egy komplett, jól összehangolt kampány részeként is egyedülálló a hatékonysága.

Az egyedi illatosítót teljes mértékben az Ön elképzelései alapján valósítjuk meg: kiválaszthatja, milyen formájút és színűt szeretne, milyen mintát, emblémát, feliratot szeretne rá, és hogy milyen illat lengje körül a reklámüzenetet. Az illatosítókat jó minőségű, speciális anyagokból alkotjuk meg, így az elkészült termékek igényes megjelenésűek leszek, és valóban kellemes illatot árasztanak – hosszú heteken át. A saját illatosítók újszerűségük és hatékonyságuk ellenére sem járnak túl sok kiadással: olcsón, nagy tömegben gyárthatók (500 darab a minimális rendelhető mennyiség). Ráadásul egy egyszerű borítékban is elférnek, így célba juttatásuk is könnyen, költségkímélő módon megoldható!

Kérjen egyedi árajánlatot!1214 Budapest,
II. Rákóczi F. út 185-187.
Tel: 278-0298
Fax: 226-1403